Duurzaamste Huis: Marcel en Mieke uit Linne genomineerd!

29-01-2024
439 keer bekeken 0 reacties

De woning van Mieke en Marcel in Linne is genomineerd voor het Duurzaamste Huis van Nederland. Energiek Maasgouw feliciteert ze van harte!

 

 Stem HIER op het duurzaamste huis  

Ze zijn genomineerd in de categorie woningen vóór 1945, met een oppervlakte van meer dan 150 vierkante meter.  Er doen 25 woningen uit Nederland mee in deze categorie. Het huis van Marcel en Mieke is hiervan het enige Limburgse huis.

In totaal zijn er 98 huizen genomineerd in zes verschillende categorieën. Er zijn in totaal vijf Limburgse woningen genomineerd.

De organisatie van de verkiezingen laat aan de genomineerden weten:  "We hebben ontzettend veel bewondering voor hetgeen jullie hebben bereikt en zijn trots om jullie als genomineerden mogen presenteren. Daarmee zijn jullie een aansprekend voorbeeld voor andere huiseigenaren in Nederland!

Een kort overzicht van hoe de verkiezing verder gaat:

Publieksverkiezing

Van 14 februari t/m 1 maart kan het publiek stemmen op het favoriete duurzame huis van de provincie. De publiekswinnaars worden bekendgemaakt op 4 maart en ontvangen een geldprijs t.w.v. 200 euro.

Verkiezingsevenement

Vrijdag 22 maart, is er een verkiezingsevenement in Ede. Daar zijn alle genomineerden uitgenodigd. Hier maakt de vakjury de landelijke winnaars bekend en ontvangen de winnaars  ‘het bronzen beeld’  en een geldprijs t.w.v. 250 euro. 

Lees hier meer over het duurzame huis van Marcel en Mieke in Linne.

Alle genomineerden zijn te bekijken op de website van het Duurzaamste Huis.

Vanaf 14 februari om 16 uur kun je op hun huis stemmen. 

 

 

 

 

Afbeeldingen

0  reacties

Cookie-instellingen